© Kuva: Getty Images

Toto Wolff hehkuttaa Oconin valintaa Manorille: ”Hieno mahdollisuus lahjakkuudelle”

Mercedeksen suojatti Esteban Ocon ajaa Manorilla loppukauden. Mercedeksen johtaja Toto Wolff hehkuttaa hienoa mahdollisuutta.

Manorilla ajaa nyt kaksi Mercedeksen suojattia, Ocon ja Pascal Wehrlein.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että Estebanille aukesi tällainen hieno mahdollisuus. Manor on jälleen päättänyt antaa mahdollisuuden nuorelle talentille, mikä on mahdollista hyvien suhteidemme ansiosta, Wolff sanoo PlanetF1.comille.

– Olemme nähneet tällä kaudella, että oikeissa olosuhteissa Manor pystyy taistelemaan pistesijoista. Se on juuri oikea ympäristö nuorelle kaverille kerätä F1-kokemusta. Tiimi on pieni, mutta he tekevät laadukasta ammattityötä.

– Esteban teki hienoa testityötä Mercedekselle ja palamme halusta nähdä, kuinka hän ottaa ensi askeleensa F1:ssä kilpakuljettajana, Wolff sanoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

  • Marius

    Tuoreimmat F1 uutiset tarjoaa aina ensimmäisenä Mariusf1-osio.weebly.com

  • Marius

    Hyvä paikka Oconille uran aloitukseen. Tosiasia on myös se, että nyt on onnistuttava vertailussa Wehrleiniin nähden hyvin, muuten voi äkkiä käydä niin, ettei odotettua pestiä Renaultille tule, vaan ura jatkuu Manorilla jatkossakin.