Mercedeksen johtaja Toto Wolff suhtautuu skeptisesti omiensa dominanssin jatkumiseen F-ykkösissä, vaikka Mercedes on voittanut kauden kisoista yhtä lukuun ottamatta jokaisen.

Kun viime kauden häntä lasketaan mukaan, 18 viime kilpailusta Lewis Hamilton on voittanut yhdeksän ja Nico Rosberg kahdeksan, Vain keväällä Espanjassa Max Verstappen katkaisi Mersun putken, kun Rosberg ja Hamilton kolaroivat toisensa ulos.

– Palaamme täynnä energiaa hommiin loman jälkeen. Ja sitä energiaa tarvitaan, sillä mikään ei ole vielä selvää. Uskoimme, että Unkari on meille vaikea ja Saksa hyvä, mutta ihan niin ei mennyt. On epänormaali tilanne, että olemme voittaneet näin pitkään, emme voi olettaa, että se jatkuisi kovin kauan, Wolff sanoo F1 Todayn mukaan.

Wolff uskoo, että mestaruustaistelu tallin kuljettajien välillä jatkuu tiukkana kauden loppuun saakka. Hamilton on voittanut neljä edellistä kilpailua ja on nyt 19 pisteen karkumatkalla.

– Taistelu jatkuu takuulla tiukkana. Kuljettajillemme tilanne on tuttu. Yli 200 pistettä on vielä jakamatta ja paljon kisoja jäljellä. Nico aloitti kauden pitkällä voittoputkella ja nyt Lewis on samassa putkessa. Mielenkiintoista nähdä, mitä seuraavaksi tapahtuu, koska tilanteet vaihtelevat herkästi, Wolff sanoo.