Force Indian tallipäällikkö Vijay Mallya sanoo, että Span rata sopii juuri heidän VJM09-autolleen aivan erityisen hyvin.

Tiimi on valmistajien MM-sarjassa viidentenä 81 pisteellä ja on parantanut menoaan koko ajan kauden aikana. Juuri ennen kesätaukoa Saksassa Nico Hülkenberg oli seitsemäs ja Sergio Perez kymmenes.

– Suorituskykymme on nyt vahva ja pisteitä ropisee. Spa on meille loistomahdollisuus jatkaa pisteputkea. Silverstoneen tuodut päivityksemme ovat alkaneet toimia hienosti ja pystymme repimään autosta vielä enemmän irti, Mallya sanoo tallin tiedotteessa.

– Kaikkien tiimien fokus on jo ensi kaudessa, joten en usko, että nokkimisjärjestys tästä enää juuri muuttuu. Toiset radat sopivat meille paremmin, toiset huonommin, mutta juuri Spa aivan erityisen hyvin.

Mallya uskoo, että Sergio Perezin palkintopallipaikka Monacossa oli Force Indian kauden käännekohta.

– Se oli käännekohta paitsi pisteiden valossa, myös näkyvyytemme kannalta. Bakun hieno menestys vain vahvisti mielikuvia. Keskikastin taistelu on tiukkaa, mutta me olemme keränneet Monacon jälkeen 67 pistettä, kun taas pahin kilpailijamme vain 31, Mallya muistuttaa viitaten vielä 15 pistettä edellä olevaan Williamsiin.