Suomen MM-rallin voittoa tänä kesänä juhlinut Citroenin Kris Meeke aikoo painostaa tiimiään siihen suuntaan, että saisi ajaa tällä kaudella myös Walesin MM-rallin.

Citroen ei aja tällä kaudella täyttä MM-sarjaa, vaan yksityistiimi PH Sport ajattaa Citroenin autoja samaan aikaan, kun tehdastiimi keskittyy uuden auton kehittämiseen ja testaamiseen.

Kolme Citroeniä on luvassa Walesiin, mutta Meeke ei tällä haavaa ole yksi kisassa ajavista Citroen-miehistä.

– Totta kai haluan ajaa Walesissa. Se on kotikisani ja toisekseen, jos ajan Kiinassa ja Korsikalla, tulisi kisoista liian pitkä tauko syyskuun ja tammikuun puolivälin välillä, hän sanoi Autosportille.

Meeke on tiimin ainoa kuljettaja Kiinassa ja lisäksi hän ajaa Korsikalla. Walesin kolme autoa on tällä hetkellä menossa Khalid Al-Qassimille ja tiimipaikoista ensi kaudella taisteleville Craig Breenille ja Stephane Lefebvrelle.

– En sano, että haluan mennä Walesiin tekemään jotain erityistä tai voittamaan. On muistamisen arvoista huomata, kuinka harvinaista on voittaa Walesissa muualta kuin ensimmäisenä lähtevän paikalta. Haluan vain pitää virettä yllä, Meeke sanoi.