Vaikka kilpailu itsessään oli keskinkertainen, hehkuttaa Sebastian Vettel radan ympärille kertynyttä kotiyleisöä loistavasta tunnelmasta, jonka he loivat.

Tavallisesti Saksan GP ajetaan vuorotellen Hockenheimin radalla ja Nurburingilla. Viime aikojen talousvaikeuksien takia Nurburing kuitenkin poistettiin F1-kalenterista.

Vettel, joka sijoittui sunnuntaina viidenneksi, nautti jälleen Saksassa ajamisesta ja toivoo, että kilpailu pysyy kalenterissa myös tulevina vuosina.

– Se oli paras kotikilpailu, jonka olen koskaan ajanut, sanoi nelinkertainen maailmanmestari kilpailun jälkeen.

– Oli hienoa nähdä niin paljon ihmisiä paikalla. Mielestäni lippujen hinnat ovat liian korkealla. Myöskään radan profiili ei houkuttele katsojia, koska isot katsomot ovat toistensa vieressä, Vettel kritisoi.

– Haluaisin totta kai tulla kahden vuoden päästä takaisin ajamaan, ja sillä kertaa paljon kilpailukykyisempänä. Vaikka olenkin saksalainen, oli kisa mielestäni yksi parhaista, jos sitä mitataan tunnelmaltaan. Se oli paljon parempi kuin mitä etukäteen odotettiin.

– F1-kilpailujen järjestäminen Saksassa on tärkeää seuraavan sukupolven kuskeille, koska se motivoi heitä ainutlaatuisella tavalla, Vettel päättää.