© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen tuohtui: ”Max Verstappen tulee ajamaan vielä massiivisen kolarin”

Kimi Räikkönen ei ollut lainkaan tyytyväinen Max Verstappenin puolustustyyliin Spassa tänään. Räikkönen yritti ohitusta parikin kertaa, mutta 18-vuotias Verstappen muutti aina ajolinjojaan viime hetkillä.

– Onhan tämä ihan älytöntä. Tulen mutkaan DRS:llä 30 km/h kovempaa ja yritän ohittaa, niin hän kääntyy suoraan eteeni, Räikkönen raivosi Autosportille.

– Minun on aivan pakko jarruttaa tuollaisissa tilanteissa rajusti välttääkseni kolari. Tuollaista ei pitäisi missään tapauksessa sattua täydessä vauhdissa. Olen täysin varma, että Max tulee tuolla tahdilla ajamaan massiivisen kolarin ennemmin tai myöhemmin, Räikkönen arveli.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

  • Ville

    Näinhän siinä tulee käymään. Pennulta pitäisi ottaa superlisenssi pois ni ehkä se toisi pojan takaisin maanpinnalle. On ollut hypetys ja muu nyt sitä luokkaa et on unohtunut et mikä ”sankari” on kyseessä tässä. Kaveri on lahjakas mut ei omaa kokemusta f1 autoista juuri. Pikkaisen pitäisi kunnioitusta löytyä enemmän kanssakilpailijoita kohtaan. Itsensä saa tappaa mun puolesta mut muiden hengen jos vaarantaa siihen tulisi FIA:n jo puuttua.

    • WW3

      Totta turiset, mutta onhan se myönnettävä, että noin nuoret ajaa tosi ”innokkaasti” ja vaaratilanteilta ei voi välttyä. Sillon kun on intoa enemmän kuin päätä, niin lopputulo voi olla karu. Varsinkin jos ajetaan +300km/h.