© Kuva: Getty Images

Katso kuvat maailmanmestarin tiikerileikeistä – eläintensuojelijat tuohtuivat Lewis Hamiltonille!

Eläinsuojelujärjestö PETA on suuttunut Lewis Hamiltonille, kun tämä postasi sosiaaliseen mediaan kuvia ja videoita itsestään uhanalaisen valkoisen tiikerin kanssa.

Hamilton vieraili Meksikossa Black Jaguar White Tiger Foundationin kutsumana. Kuvissa hän kaulailee ja pelleilee tiikerien kanssa. Katso kuvia tästä linkistä.

– Kun näkee tuollaisen eläimen somekuvissa, ei voi välttyä idealta, että nuo eläimet on tarkoitettu ihmisten viihdyttämiseen ja niiltä vaaditaan ihmisiä hauskuuttavia temppuja. Ne pitäisi jättää elämään omaan ympäristöönsä häiritsemättä, sanoi PETA:n johtaja Elisa Allen tiedotteessa.

– Eikä Lewis varmasti voita maailmanmestaruutta, jos tiikeri ottaa hampaisiinsa vaikkapa hänen sormensa. Jos noita eläimiä ei pidetä rauhoittavilla lääkkeillä säyseinä, ne voivat suuttua hyvinkin pienestä ja purra ihmistä. Jos Lewis kysyy joltakin tiikerin uhriksi joutuneelta ihmiseltä, niin hän vakuuttuu varmasti siitä, että niiden kutittelu on hyvin paljon vaarallisempaa kuin taistelu kilparadalla Nico Rosbergin kanssa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!