© Kuva: Getty Images

Ferrari-pomo harmissaan: ”Meillä oli mahdollisuudet ottaa kaksi palkintopallisijaa”

Belgian GP jää Ferrari-historiaan synkkänä päivänä. Heti kisan ensimmäisessä mutkassa Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel kolaroivat keskenään, jonka seurauksena molempien kisasta tuli pannukakku.

Lopulta Ferrarit kampesivat pisteille, kun Vettel oli kuudes ja Räikkönen yhdeksäs. Enemmän olisi varmasti ollut otettavissa ilman kolarointia.

– Se oli sääli. Meillä olisi luultavasti vauhti riittänyt siihen, että molemmat kuljettajat olisivat olleet palkintopallilla, Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene sanoi.

Arrivabene ei halunnut kommentoida kolaria sen enempää. Arrivabenen mukaan kaikki syyttivät tilanteesta toisiaan, eikä hän halunnut ottaa kinasteluun kantaa. Molemmat Ferrarit kokivat törmäyksessä kovia, mutta vauhti oli silti hyvää läpi kisan.

– Positiivista oli se, että huolimatta pahoista vaurioista, auto oli nopea ja joustava, Arrivabene sanoi.

Lähde: Ferrari

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

  • OJ

    Ehdottomasti kaksi podium-sijaa sielä olis ollut. Ja Red Bullin ohitus sarjassa. Vaan ei. Näin kärjistäen kysyn montako kertaa on ok teilata koko tallin kisa ekassa mutkassa? Vettel ahnehti Kiinassa ja niin teki nytkin. Kova on tarve päästä Kimin ohi heti ekassa mutkassa. Nyt se on jo kahdesti maksanut ehkä jopa voiton Ferrarille… Arvostan Vetteliä suuresti, mutta aika harkitsemattomasti hän ajaa tallikaveriaan kohtaan. Eikä nämä kaksi tapausta ole edes ainoat, toki ne joissa on oikeasti tapahtunut tappioita…