Ferrari ei etsi suurta nimeä korvaamaan tallin jättänyttä teknistä johtajaa James Allisonia. Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene haluaa saada enemmän irti nykyisestä tiimistään.

Allisonin työtä jatkaa Ferrarilla Mattia Binotto, jolla ei ole juurikaan kokemusta aerodynamiikasta tai korin kehityksestä.

– Kaikki teknikot keskustelevat toisilleen. Enää ei ole herrä X:n autoa, vaan auto, joka on tulos kaikkien työryhmien välisestä tyhteistyöstä, Arrivabene sanoi Motorsportin mukaan.

Arrivabenen mukaan Ferrari haluaa muuttaa toimintatapojaan. Suurin kysymys tallipomon mielestä on nyt se, miten saada paras hyöty nykyisestä tiimistä.

– Mielestäni meillä on lahjakkuutta. Kysymys jota kysyn itseltäni on, miksi, jos meillä on näin lahjakkaita ihmisiä töissä, emme saa tuota lahjakkuutta esiin.

– Jos sinulla on hyviä insinöörejä, mutta he käyttävät aikansa vähemmän tärkeisiin töihin, on selvää, että menetämme mahdollisuuksiamme, Arrivabene tylytti.

Arrivabene sanoi, ettei talli etsi Maranellon ulkopuolelta isoa nimeä. Ferrari haluaa selkeyttää työnjakoa tallin sisällä.

– Jos sinulla olisi joku iso nimi, olisi selvää, että kaikki seuraisivat hänen ohjeitaan, mutta meillä ei ole sellaista. Me rakennamme uutta erilaista tapaa tehdä töitä, ja pääkoordinaattorimme on Mattia Binotto, Arrivabene latoi.