© Kuva: Getty Images

Ross Brawn kieltäytyi Ferrarin tarjouksesta

Motorsport.com kertoi jo aikaisemmin, että Ferrari yrittää saada legendaarisen Mercedeksen entisen teknisen johtajan Ross Brawnin konsultikseen. Brawn kuitenkin kieltäytyi.

Sivuston saamien tietojen mukaan Brawn teki heti hyvin selväksi, ettei aio palata F1:een missään roolissa. Ei, vaikka Ferrari ei olisi vaatinut mieheltä edes kisojen kiertämistä ja työtehtävät olisi aikataulutettu pitkälti Brawnin muiden menojen ehdoilla.

Nyt Maranellossa on keksittävä suunnitelma B. Tekninen johtaja James Allison saa ilmeisesti edelleenkin lähteä. Tilalle kaavailtu Toro Rosson James Key tuskin tulee kyseeseen, sillä hän haluaa pysyä uskollisena Red Bullille.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!