© Kuva: Getty Images

Kuva: Sebastian Vettel hermostui tallille harjoituksissa: ”Miksi Kimille ei kerrottu?”

Ferrarin Sebastian Vettel hermostui tallilleen Itävallan ensimmäisissä vapaissa harjoituksissa.

Vettel oli nopealla kierroksellaan, mutta tallikaveri Kimi Räikkönen ei ilmeisesti tiennyt tätä. Vettel joutui jarruttelemaan, kun Räikkönen oli hänen edessään. Vettel ajoi mutkan hieman pitkäksi ja heilutti käsiään ihmeissään.

Vettel ihmetteli tiimiradiossa, miksi Räikköstä ei informoitu siitä, että hän ajaa nopeaa kierrosta.

– Miksi Kimille ei kerrottu? Olen nopealla kierrokselle, Vettel ihmetteli tiimiradioon.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

  • Common Threat

    Tahtoisin tietää molempien Ferrareiden kierros ajat tolta kierrokselta. Kimin alkaessa kääntämään mutkaan on autojen ero yli 100m. (huomaa jarrumerkeistä) Kuinka paljon sitä pitäisi olla, että riittäisi Vettelille, etenkin kun kyseessä on pe. harjoitus? Saari tietenkin komppaa monikossa Ferrari kuskien hölmöilystä. Tosin Saaren jutut oli muutenkin pimeiltä kun kellari, normaalin paskanjauhannan lisäksi. Kaikkien talli sekojen lisäksi ihmettelen, miten Saari voi luulla total mainoksella varustetun etusiiven päätylevyn irronneen McLarenista?