© Kuva: Getty Images

Ferrari-kuskilta kovaa kritiikkiä Pirellille: ”Kellään ei ole luottoa”

Iso-Britannian GP startattiin turva-auton takaa, sillä juuri ennen kisaa kova rankkasade kasteli radan. Ferrarin Sebastian Vettelin mukaan päätös lähteä kisaan turva-auton takaa oli oikea.

Vettel lähti kisaan vasta 11. lähtöruudusta.

– Se riippuu siitä, mistä ruudusta lähdet kisaan. Minulle se olisi ollut hyvä mahdollisuus nostaa sijoitusta, mutta jos olet kärjessä, niin turva-auton takaa lähteminen on varma ratkaisu, Vettel sanoi ESPN:lle.

Vettelin mukaan radalla oli paljon kohtia, jossa vettä oli lätäköiksi asti. Sen takia turva-auton takaa lähteminen oli oikea ratkaisu. Kritisoitavaa löytyi Vettelin mukaan enemmänkin Pirellin sadekelin renkaista.

– Mielestäni enemmän kritisoitavaa on siinä, ettei kellään ole luottoa Pirellin sadekelin renkaisiin. Mielummin ottaa ison riskin ja ajaa välikelin renkailla, koska se on nopeampi rengas, Vettel sanoi.

Lähde: planetf1.com

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

  • Common Threat

    Ferrarin pitäisi muuttaa tehdas Englantiin, kommentoi joku tässä muinoin. Olen samaa mieltä ehdottomasti, mutta vain siksi aikaa kun myrkky maan mediavaikuttajien seminaarissa on haihtunut. Makaroonimediasta pitäisi alkaa valmistaa ’strnge fruiteja’ jatkuvan piipityksen takia. Voin tarjota narut näiden outojen hedelmien ripustukseen….