McLaren antoi vahvoja näyttöjä Unkarissa. Vaikka tallin Jenson Button olikin ainoa kuljettaja kisassa, joka ei selvinnyt maaliin asti, Fernando Alonso ajoi vakuuttavasti seitsemänneksi.

Alonso oli McLarenillaan kärkitallien (Red Bull, Ferrari, Mercedes) jälkeen paras auto radalla. Espanjalainen oli tyytyväinen Unkarin kisaviikonloppuun kokonaisuudessaan. Alonso oli myöa aika-ajoissa seitsemäs

– Olin seitsemäs myös kisassa. Koko viikonlopun sama sijoitus. Monacossa olimme viidensiä, mutta silloin olimme hieman onnekkaita, joten mielestäni tämä oli paras viikonloppu tänä vuonna vauhdin suhteen alusta loppuun, Alonso kehui ESPN:lle.

Unkarin GP sai kritiikkiä tylsyydestä ja kaksinkertainen maailmanmestari ymmärtää kritiikin kohteen.

– Se oli aika tylsä kisa meiltä faneille. Vain Jenson keskeytti öljyongelmien vuoksi, mutta se oli silti hyvä kisa meidän tallille. Saimme hyviä pisteitä, Alonso sanoi.

Alonso on sanonut haluavansa ajaa ensi kaudella mestaruudesta McLarenilla. Tällä hetkellä tuo unelma näyttäisi kuitenkin kovin kaukaiselta vielä.

– Olen tyytyväinen, että olimme parhaita lopputalleista, koska Mercedes, Red Bull ja Ferrari ovat kaukana edellä muita talleja. Tämä on se taistelu, jonka saamme tällä hetkellä, ja teimme parhaamme, Alonso totesi.