© Kuva: Getty Images

Vahva usko F1-ykköstiimiin: ”Sopimukset ovat vain paperinpalasia”

Carlos Sainz uskoo, että hän pystyy nousemaan väkisin Red Bullin ykköstiimiin, kunhan vain jatkaa hyviä suorituksia Toro Rossolla.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner vahvisti keskiviikkona, että Sainz jatkaa Red Bullin siipien suojassa kauden 2017. Mutta hyvin todennäköisesti kakkostiimissä Toro Rossolla.

– Pidän ehdottoman positiivisena sitä, että tämä julkistettiin jo näin aikaisin. Kun tämä tuli jo yhdeksän kilpailun jälkeen, se kertoo, että olen tehnyt jotain oikein. Tämä osoittaa, että kova työni tuottaa tulosta ja minun on jatkettava samaan malliin, Sainz sanoo ESPN:llä.

Sainz jaksaa uskoa, että hänellä on saumoja ensi kaudeksi Red Bullin ykköstiimiin, vaikka siellä ovat Daniel Ricciardo ja Max Verstappen.

– Kaikki on mahdollista F1:ssä. Nämä sopimukset ovat vain paperinpalasia, jotka voidaan repiä hyvinkin helposti. Nyt on ajettava hyviä kilpailuja ja pakotettava itselleen hyviä mahdollisuuksia ensi kaudeksi.

– Ykköstiimi on toki täynnä juuri nyt, mutta en lakkaa yrittämästä. Minun pitää olla kärsivällinen, niin kyllä he minulle paikan löytävät. Mahdollisuuteni tulee kyllä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!