Sebastian Vettel ei suostu kirjoittamaan itseään ulos mestaruustaistosta, mutta myöntää kauden alun olleen ”raskas startti” Ferrarille.

Mercedes on tänäkin vuonna dominoinut F1 kautta voittaen kaikki osakilpailut lukuunottamatta Barcelonan GP:tä jossa Red Bull nappasi voiton tarjottimelta. Vaikka Ferrari on osoittanut kehitystä nopeudessaan, ollaan Scuderialla sorruttu kauden aikana taktisiin virheisiin ja luotettavuusongelmiin.

Tämän seurauksena Vettel on jätetty MM-sarjassa kolmanneksi ja 45 pisteen päähän johtavasta Nico Rosbergista. Saksalainen kuitenkin sanoo, ettei taistelu ole vielä ohi.

– Emme ole vielä edes puolessa välissä kautta, joten matka on vielä pitkä, Vettel kommentoi tilannetta Italiassa Sky Sportsille.

– Mielestäni meillä on ollut aika raskas startti kaudelle. Ei todellakaan ideaali. Siitä huolimatta olemme huomanneet olevamme vahvoja. Tiedämme, että tänä vuonna auto on ollut askel eteenpäin, Vettel jatkoi.

– Tietysti meillä on vielä pitkä matka kuljettavanamme, mutta olen todella uskovainen. Tiedän tämän tallin pystyvän tekemään monia asioita. Suuria asioita.

– Meidän pitää lähestyä tilannetta askel askeleelta, eikä antaa ulkopuolisten ihmisten odotusten häiritä liikaa tai katsoa liikaa MM-pisteisiin. Pisteisiin katsomisella on merkitystä vain kerran vuodessa ja se on silloin, kun kausi on loppu.