© Kuva: Getty Images

Max Verstappen: ”Vertailu Ricciardoon ei ole reilua”

Red Bullin 18-vuotias Max Verstappen sanoo, ettei häntä pitäisi vielä verrata yksi yhteen kokeneeseen tallikaveriinsa Daniel Ricciardoon.

Ricciardo oli Kanadan aika-ajojen neljäs, Verstappen viides 0,25 sekuntia hitaampana.

– Ero ei ollut iso. Mutta minun viimeinen kova vetoni meni pieleen. En ole huolissani tästä. Ihmiset usein unohtavat, että olen vielä todella nuori kuljettaja ja ajan todella kokeneen kaverin kanssa, joka on yksi parhaista tällä hetkellä F1:ssä. Sikäli vertailu välillämme ei ole enää ehkä aina kovin reilua, Verstappen sanoo ESPN:lle.

– Minusta on hienoa, että olin näinkin lähellä Danielia vasta kolmannessa kilpailussani Red Bullilla.

– Vaikka voitin avauskilpailuni tässä tiimissä, se ei automaattisesti tarkoita, että olisin joka kilpailussa samassa vauhdissa. Tämä on minulle vielä opettelemisen vuosi voitosta huolimatta. Minun on päästävä paremmin sinuiksi auton kanssa, että saan siitä kaiken irti, Verstappen sanoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!