F1:ssä radiokeskustelua on rajoitettu tälle kaudelle runsaasti. Bakun GP:ssä Lewis Hamiltonilla oli suuria ongelmia autonsa kanssa, mutta hän ei saanut tallilta tietoja, mistä ongelmasta oli kysymys.

Sama ongelma oli myös toisessa Mercedes-autossa, mutta voittoon ajanut Nico Rosberg sai korjattua vian nopeammin kuin Hamilton. Brittikuski oli pettynyt sääntöön Bakun GP:n jälkeen. Hamilton oli kisassa viides.

– En näe sen (säännön) hyötyä. FIA (kansainvälinen autoliitto) on tehnyt formuloista niin teknistä, Hamilton harmitteli SkySportsin mukaan.

Hamilton kertoi, että hän haluaisi keskittyä kilpa-ajamiseen enemmän.

– Siinä on varmaan sadasta kahteen sataan erilaista asetusta, joten vaikka kuinka opettelisin niitä, en minä osaisi korjata onglemaa, Hamilton manaili.

Lopulta auton ongelma korjaantui itsestään ja Hamilton sai jälleen ajettua nopeita kierroksia. Ongelmat maksoivat kuitenkin Mercedes-kuskille sen, ettei hän pystynyt enää haastamaan neljänneksi ajanutta Kimi Räikköstä.

– Sääli, etten voinut ajaa kilpaa kunnolla. Jos olisin voinut korjata teho-ongelman, olisin saattanut olla osa kilpailua ja saada edellä ajaneita kiinni, Hamilton harmitteli.