© Kuva: Getty Images

Hölmöillyttä Max Verstappenia uhkaa rangaistus Kanadassa

Tuomaristo tutkii Max Verstappenin ajamista Kanadan GP:n 1. harjoituksissa. Verstappen hölmöili aivan radan loppuosassa juuri, kun Valtteri Bottas oli ajamassa nopean kierroksensa maaliin. Bottas ajautui tilanteessa ulos radalta.

– Näitkö tuon, mitä ihmettä? Bottas kommentoi tiimiradioon.

– Kyllä, todella vaarallista, vastasi hänen kisainsinöörinsä.

Tuomaristo tutkii tapauksen ja Verstappen saattaa hyvinkin saada rangaistuksen

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

  • Common Threat

    Kappas kultapoju sai …? Niin pikku rankun.. varmaan Charlie tukisti hellästi poikaa. Alkaa ihan tosissaan tympiä (näin hienosti ilmaistuna) kaikki hehkutus tän koeputki poitsun ympärillä. Toinen mikä alkaa vaatia jonkin laista muutosta on tää mtv.n selostus… Onko mahdotonta saada joskus selostaja jonka jutut ei ala venyttämään pinnaa…? Onneksi Kanadassa on Salo kommentoimassa!!!