© Kuva: Getty Images

Force Indian uskomaton nousu podiumille: ”Vielä parempaa on tulossa”

Force Indian Sergio Perez nousi podiumille sekä Monacossa että Bakussa. Kehnon alkukauden jälkeen nousu on ollut lähinnä uskomaton.

Tallipäällikkö Vijay Mallya on enemmän kuin tyytyväinen, mutta odottaa vielä parempaa.

– Kaksi kertaa podiumille kuukauden aikana, olen mielettömän ylpeä, Mallya iloitsee.

– Bakussa kolmossija oli täydellisesti omaa ansiotamme, mistä koko tiimi ansaitsee suuren tunnustuksen. Nautimme tilanteesta todella paljon ja uskomme, että tästä alkaa paras ajanjakso tämän tallin historiassa.

– Autostamme löytyy vielä lisää, joten odotan vahvaa loppukautta. Nälkä kasvaa syödessä, joten kahden kolmossijan jälkeen odotan tiimiltä vielä parempaa loppukaudesta. Olemme näyttäneet, että pystymme laittamaan kärkitiimit ahtaalle ja taistelemaan tosissaan. Se antaa koko Force Indialle valtavasti motivaatiota, Mallya sanoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!