Valtteri Bottas toi Williamsinsa maaliin neljäntenä Venäjän GP:ssä ja toi samalla itselleen kauden toistaiseksi parhaan tuloksen.

– Ei se huono ollu, totta kai halus enemmän mutta ei vain ollut vauhtia. Yritin mitä vehkeestä lähti, ei tuon korkeammalle päässyt, Bottas kommentoi MTV Sportille.

Vaikka Bottas pääsi lähtemään kisaan toisesta ruudusta, ei suomalaisen vauhti riittänyt Mercedeksiä ja Ferraria vastaan.

– Ihan hyvä se lähtö, yhden sijan hävisi, mutta sen sai uusintalähdössä takasi. Sen jälkeen huomas aika äkkiä, että joutu puolustelemaan. Siinä varikkopysähdyksen aikana sitten meni nopeammat autot edelle ja sen jälkeen aika yksinäistä, Bottas kommentoi.

Bottas kiitteli onnistunutta rengastaktiikkaa, vaikka se suomalaisen vauhtia hieman hidastikin.

– Renkaita joutui säästelemään, siinä meni vähän aikaa hukkaan mutta selvisi yhdellä pysähdyksellä toisin kuin tallikaveri niin se oli aika hyvä, Bottas sanoo.

Bottas sanoo, että kisatulos osoittaa aika hyvin tallin tämän hetken vauhtia.

– Aikalailla maksimi, neljäs ja viides. Siinä suunnilleen mennään. Toki se vähän helpotti, kun Vettel keskeytti siitä heti alussa. Kolmanneksi nopein talli ollaan ainakin tällä radalla, Bottas kommentoi.