© Kuva: Getty Images

Sebastian Vettel uskoo yhä maailmanmestaruuteen: ”Kuka hullu luovuttaisi neljän kisan jälkeen?”

Ferrarin Sebastian Vettel ei suostu luovuttamaan MM-taistelua, vaikka ero Nico Rosbegiin on jo 67 pistettä eli kolmen voiton verran.

– On ajettu vasta neljä kilpailu 17:stä. Kuka hullu luvottaisi neljän kisan jälkeen? En muista, että kukaan olisi koskaan sanonut, että MM-taistelu on ohi tässä vaiheessa kautta, puhumme sitten minusta tai Nico Rosbergista tai kenestä tahansa, Vettel muistuttaa Sport Bildille.

Tyypilliseen tapaan Maranellossa lähdettiin kauteen erittäin kovin odotuksin, mutta totuus on ollut ainakin toistaiseksi toisenlainen.

– Ehkä me reagoimme hiukan liian herkästi kaikkeen positiiviseen ja negatiiviseen. On aina erinomainen idea työskennellä coolina kaikessa rauhassa ja pitää omista suunnitelmista tiukasti kiinni. Ja analysoida aina erityisen tarkkaan, missä asioissa pitää parantaa, Vettel sanoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!