Sebastian Vettelin alkukausi on ollut vaikeuksia täynnä. Nyt hän sanoo kuitenkin olevansa varma, että Ferrari pystyy haastamaan muut kärkitallit Monacossa.

Vettel on MM-sarjassa vasta neljäntenä 48 pisteellä, kun kärjessä Nico Rosbergilla on 100 pistettä ja tallikaveri Kimi Räikköselläkin 61.

Vettel testasi Ferraria keskiviikkona Barcelonan radalla ajaen 103 kierrosta.

– Tämä oli ainutlaatuisen hyvä tilaisuus päästä testaamaan radalla, missä juuri ajettiin kilpaa. Lauantain aika-ajoissa meillä oli hankaluuksia, joten nyt yritimme hiukan eri juttuja kuin silloin.

– Olemme pyrkineet kuitenkin ensisijaisesti saamaan autoa paremmaksi Monacoa varten. Olimme siellä tosi vahvoja viime vuonna ja uskon, että olemme nytkin, Vettel sanoi F1i.comille.

– Mielestäni olemme jo nyt saaneet auton tismalleen sellaiseksi, mitä Monacossa pitääkin olla, joten tulemme ilman muuta heittämään ison haasteen kaikille muille.

– Vaikka tilanteemme ei ole nyt paras mahdollinen MM-sarjassa, emmekä ole suosikkeja Monacossa, niin tulemme kääntämään joka ikisen kiven voittaaksemme, jos se on suinkin mahdollista, Vettel uskoi.