Renault palasi F1-sarjaan tehdastalliksi tällä kaudella. Ranskalaismerkki haluaa palata myös voittojen tielle. Renaultilla uskotaan, että mestaruuksista ajaminen vaatii paitsi mestaruustasoisen auton rakentamista, myös tulevan mestarin löytämisen.

– Paras asia nyt on löytää ajaja, joka tulee olemaan maailmanmestari, sanotaan 2020 ja 2021, Renaultin tallipäällikkö Frederic Vasseur kommentoi inautonews.comin mukaan.

Tällä hetkellä tallin kisakuskeina toimivat Kevin Magnussen ja Jolyon Palmer. Reservi- ja testikuskiosastolta löytyvät Esteban Ocon ja Sergei Sirotkin.

– On tärkeää aloittaa nyt. Jos katsoo menneisyyteen, jotain sellaista, mitä Red Bull teki Sebastian Vettelin kanssa, Renault Fernando Alonson ja Benetton Schumacherin kanssa. Mutta tarvitsemme muutaman vuoden yhteistyön saavuttaaksemme vastaavan momentumin, Vasseur toteaa.

Vaikka ensi vuodelle onkin luvassa suuria muutoksia autoihin sääntömuutosten myötä, Vasseur ei usko, että ranskalaismerkki voisi heti palata huipulle.

– Se ei ole kiinni pelkästään säännöistä, vaan myös tiimin rakenteesta. Sääntömuutokset voivat antaa meille etua, mutta en usko että voimme välittömästi kutistaa eroa, Vasseur sanoo.