Brittijulkaisu Sky Sports on antanut tuttuun tapaan omat arvionsa F1-kuljettajille näiden Venäjän GP:n suorituksista. Omansa saivat luonnollisesti myös suomalaiskuljettajat Kimi Räikkönen ja Valtteri Bottas.

Ferrari-kuljettaja Räikkönen sijoittui kisassa kolmanneksi, yhden pykälän Bottasta paremmin. Sky Sportsin arviossa Bottas sai kuitenkin suorituksekseen kahdeksikon Räikkösen arvosanan ollessa seitsemän.

Räikkösen ajon kuvailtiin olleen ”tasainen, mutta epäinspiroiva”.

– Räikkönen teki juuri sen mitä tiimi häneltä vaatikin tallikaverin jouduttua keskeyttämään. Mutta Räikkönen ei pystynyt taistelemaan Lewis Hamiltonia vastaan tämän ohittaessa Ferrari-kuljettajaa. Jonain toisena viikonloppuna Räikkösen virheet olisivat voineet koitua tallille kohtalokkaammaksi, Sky kritisoi.

Bottas sai samaisen arvion mielestä autostaan enemmän irti, vaikka tulos jäikin heikommaksi. Siitä syystä myös arvosana oli suomalaisista parempi.

– Valtteri teki upean liikkeen uusintalähdössä ohittaessaan Räikkösen ja puolustautuessaan takana ajavien hyökkäyksiltä ensimmäisiin stoppeihin asti. Hänellä ei ollut kuitenkaan tarpeeksi vauhtia Mercedeksiä ja Ferraria vastaan. Aika-ajsuoritus oli kuitenkin erinomainen, Sky kehuu.

Täydellisen viikonlopun ajanut Nico Rosberg sai arvosanakseen 9,5 ja tallikaveri Hamilton yhdeksikön.