© Kuva: Getty Images

Pystyykö Williams pitämään kiinni Valtteri Bottaksesta? ”Moni talli on hänen perässään”

Valtteri Bottaksen sopimus Williamsin kanssa päättyy tämän F1-kauden jälkeen.

Williams on halukas jatkamaan yhteistyötä Bottaksen, 26, kanssa. Williamsin apulaistallipäällikkö Claire Williams kertoi Motorsport.com:lle, että talli haluaa päättää itse, ketkä kuljettajat ajavat Williamsilla ensi kaudella.

– Emme aio odotella dominopalikoiden kaatumisia muissa talleissa. Haluamme tehdä itse omat päätöksemme, apulaistallipäällikkö Williams painotti.

Bottaksen tilanne ensi kauden suhteen on vielä avoinna. Bottas on ajanut alkukaudella hyviä tuloksia ja se on noteerattu myös muissa talleissa. Kahdessa edellisessä osakilpailussa on tullut kauden parhaat sijoitukset, neljäs (Venäjän GP) ja viides (Espanjan GP).

– Olen varma, että moni talli on hänen perässään. Uskon, että useat tallit seuraavat tallimme molempia kuljettajia, Williams sanoi.

Bottaksen tallikaveri on brasilialainen Felipe Massa. Myös 35-vuotiaan Massan sopimus Williamsin kanssa on loppumassa tähän kauteen.

– Uskon, että niin kauan, kun pystymme tarjoamaan heille kilpailukykyisen auton, he pitävät Williams-tallia varteenotettavana vaihtoehtona tulevaisuudessa, Williams sanoi Bottaksesta ja Massasta.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!