Force Indian Nico Hülkenberg ei ole tyytyväinen omaan alkukauteensa. Saksalainen oli kauden avauksessa seitsemäs, mutta ei ole saanut pistettäkään sen jälkeen. Espanjassa viikko sitten hän keskeytti.

– On kaksi syytä, miksi homma ei ole meillä tällä kaudella toiminut. Auton kehittäminen talvella ei mielestäni onnistunut nappiin ja toiseksi, ei ole paljon onni suudellut minua alkukaudesta, varsinkaan Kiinassa, Bahrainissa ja Venäjällä, Hülkenberg sanoo Read Motorsports -sivustolle.

Tallikaveri Sergio Perez on sentään ollut pisteillä kahdessa viime kilpailussa. Hlkenberg uskoo, että auton uudet päivitykset tulevat osaltaan parantamaan tilannetta.

– Meillä on isot toiveet ja odotukset uudistuksista. Ottaa silti aikansa, ennen kuin pystymme täysin ymmärtämään ja hyödyntämään kaikki uudet asiat. Parin seuraavan kilpailun aikana opimme varmasti paljon.

– Tuulitunnelissa olemme jo löytäneet lisää vauhtia autoon, jonka otamme käyttöön myöhemmin tämän kauden aikana.

– Me kaikki keskitymme nyt vain auton parantamiseen, emme saa tuijotella pistetaulukoita. MM-sarjaa on vielä melkoinen maraton jäljellä, 16 kilpailua