Meksikolaiskuski säkenöi – katso Monacon GP:n onnistujat!

Monacon GP oli sadekelin ansiosta tapahtumarikas. Voittoon ajoi Lewis Hamilton, joka käytti hyväkseen Red Bull-tallin munauksen Daniel Ricciardon varikkopysähdyksessä.

Suomalaisittain Monacosta ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Kimi Räikkönen ajoi Ferrarinsa kaiteeseen ja joutui keskeyttämään 11. kierroksella.Valtteri Bottas ajoi maaliin ja oli kisan 12. saatuaan rangaistuksen kolaroinnistaan Esteban Gutierrezin kanssa.

Yllätyksiäkin nähtiin Monacossa, katso onnistujat painamalla kuvista seuraavaa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

  • Forza

    En voi ymmärtää miksi Kimi on uutisessa listattu Monacon epäonnistujiin. Tätä Kimin nerokasta taktista keskeytystä tullaan vielä kehumaan ja kiittämään siinä vaiheessa kun kilpakumppanit ovat ajaneet omat moottorinsa loppuun.

  • matelijanvihaaja

    Perez tulee korvaamaan räikkösen.