Lewis Hamiltonin alkukausi on ollut murheellinen. Hän on jäänyt neljän kilpailun jälkeen tallikaveristaan Nico Rosbergista jo 43 pistettä.

Kausi on ollut omituinen. Rosberg on voittanut kaikki kilpailut, eikä hänellä ole ollut ongelmia autonsa kanssa. Hamiltonille on puolestaan sattunut ja tapahtunut joka kilpailussa. Se ei kuitenkaan kolminkertaista maailmanmestaria hetkauta.

– Vaikka pettymyksiä on nyt tullut, olen kasvanut siihen pisteeseen, että pystyn karistamaan ne mielestäni ja jatkamaan matkaa. En voi muuttaa millään sitä, mikä on jo tapahtunut. Eikä ole muutenkaan mitään järkeä jäädä vellomaan virheisiin, joita on tehnyt, Hamilton sanoo Crash.netille.

Sotshissa Hamiltonin kasvoilta oli jo luettavissa pientä turhautumista, mutta hän ei allekirjoita huomiota.

– Olen edelleen hyvin rentoutunut ja keskittynyt. Haluan yhä voittaa maailmanmestaruuden ja uskon siihen. Olen ollut jo pitkään mukana ja sitä kautta itseluottamukseni on vain vahvistunut koko ajan.

– Tämä on ollut yhtä itsensä haastamista koko ajan, epäilyksiä, kilpailuja, voittoja, tappioita ja mestaruuksia. Kaikki se on kasvattanut minua, Hamilton kertoo.