Mercedes-kuski Lewis Hamilton on jäänyt tällä kaudella tallikaverinsa Nico Rosbergin jalkoihin huonojen lähtöjen ja teknisten ongelmien takia. Hamilton kuitenkin uskoo edelleen vankkumattomasti olevansa Rosbergia nopeampi kuljettaja.

– Olen tiennyt sen alusta asti, joten se ei muuta mitään. Mutta tietysti on hyvä tulla muistutetuksi siitä ja nähdä, millainen vauhti minulla on ollut, Hamilton kommentoi Fox Sports Asian mukaan.

Viime kisassa Venäjän GP:ssä Hamilton oli toinen Rosbergin juhliessa voittoa. Venäjällä Hamilton kärsi teknisistä ongelmista aika-ajoissa, mutta onnistui kääntämään kymmenennen lähtöruudun podiumpaikaksi.

– Teimme fantastista työtä saadessamme auton sinne, missä sen täytyy olla ja olimme hyvin vahvoja. Mutta se oli vain jälleen yksi kisa, jossa en päässyt hyötymään täysillä, Hamilton kommentoi.

Hamitlon myös muistuttaa, että kausi on pitkä ja takamatkan kuromiseen on aikaa vielä 17 osakilpailua.

– Lasi on puoleksi täynnä, ja matka on vielä pitkä ja voimme jälleen saavuttaa sen suorituskyvyn, mikä meillä on ollut. Ei ole mitään syytä miksi en voisi taistella voitoista, Hamilton sanoo.

– Vielä on 17 kisaa jäljellä, ja jos neljää viime kisaa katsotaan, olen varma että enemmän on luvassa. Meidän täytyy ottaa se ja kääntää asiat positiivisiksi, brittikuski summaa.