Kimi Räikkönen metsästää vieläkin ensimmäistä voittoaan palattuaan Ferrarille 2014, ja toivoo saavuttavansa sen tulevana viikonloppuna Monacon GP:ssä. Räikkönen on ollut lähellä jo kahdesti tällä kaudella tultuaan maaliin toisena sekä Bahrainin että Espanjan GP:ssä. Erittäin lähellä voittoa Barcelonassa aikeisemmin tässä kuussa ollut Räikkönen, 36, tietää, että Monacossa on tärkeää saada paljon kierroksia alle ja onnistua aika-ajossa, jotta ensimmäinen voitto Ferrille siirtymisen jälkeen olisi mahdollista.

– Monaco on erityinen paikka: täällä on vähän normaalia haastavampaa radan ollessa tiukempi ja kapeampi. Myös ruuhkaan juuttuminen on todennäköisempää, Räikkönen kertoi toimittajille.

– Aika-ajolla on todella suuri merkitys kilpailua ajatellen, mutta valmistautumisemme tähän kilpailuun on samanlainen kuin muuallakin. Täällä on tärkeää saada paljon kierroksia ajettua radan muuttuessa koko ajan viikonlopun edetessä. On vain seurattava mihin suuntaan se menee. Haluamme saada auton toimimaan hyvin, hyvän kierroksen kasaan ja sijoittua mahdollisimman korkealle, Räikkönen jatkoi.

Vaikka kertoimet puhuvat häntä vastaan, Räikkösen katse on suunnattu viikonloppuna vain voittoon.

– Tiiminä tavoitteemme on aina voittaa, ja mielestäni pystymme siihen. Se ottaa oman aikansa eikä se tule yhdessä yössä, mutta yritämme maksimoida tuloksen joka kisassa. Haluamme olla ensimmäinen ja toinen, ja taistelemme aina sen saavuttamiseksi.