Viikonloppuna ajetun Venäjän GP:n alussa nähtiin paljon toimintaa ja osumiakin toisessa mutkassa, ja huomiota herätti myös mm. Mercedes-kuski Lewis Hamiltonin ajaminen suoraan mutkassa kolaroinnit välttääkseen. Moni epäili britin saaneen hyötyä mutkan oikaisemisesta. McLaren-kuski Jenson Button oli yksi kakkosmutkan kahinoinnin kärsijöistä.

– En nähnyt todella, mitä ensimmäisessä mutkassa tapahtui, mutta kun näkee auton edessään väärinpäin, välitön reaktio on väistää sitä, ja olisin osunut häneen (törmäilyn myötä pyörähtäneeseen Sebastian Vetteliin) jos en olisi väistänyt. Samalla sisäkurvista tuli monta autoa ohi. Mutka on niin laaja tällä radalla, ja ulosajoalue on niin iso, että ihmiset ottavat enemmän riskejä, Button selittää crash.netin mukaan.

Buttonin mukaan Sotshin radan toisen mutkan profiili sietäisi joutua uudelleenharkittavaksi.

– Kakkosmutkassa moni ajoi suoraan, ja jos kapeamman portin läpi ajaminen kisassa onkin hitaampaa, se ei varmasti ole sitä ensimmäisellä kierroksella. Ainoa riski on auton vaurioituminen. Mutta kun kakkosmutkassa on tolppa, ihmiset tietävät, että he voivat jättää jarrutuksen liian myöhään ja silti ajaa suoraan ja hyötyä ajallisesti, kun muut taistelevat mutkassa keskenään, Button kommentoi viitaten mutkan suoja-alueelle pystytettyyn paaluun, joka piti mahdollisen leveäksiajon myötä kiertää radalle palatessa.

– Uskon, että olin viidestoista ensimmäisen kierroksen jälkeen, mikä on sääli, sillä meillä oli vauhtia. Se (mutka) on asia, mitä pitää tarkastella, Button toteaa.