F1:n hymypoikaa ei hymyilyttänyt, Hamilton tuuletti – katso kuvat dramaattisesta Monacon GP:stä!

Monacon GP:stä ei tänäkään vuonna dramatiikkaa puuttunut. Sadekuurot teki kisasta erityisen mielenkiintoisen. Voittoon ajoi Mercedeksen Lewis Hamilton, joka hyödynsi Red Bullin kohtalokkaan varikkovirheen Daniel Ricciardon kanssa.

Ricciardo ajoi kilpailussa toiseksi. Kolmantena maaliin ajoi jättiyllättäjä Sergio Perez. Kimi Räikkönen keskeytti kilpailun jo 11. kierroksella ajovirheeseen. Valtteri Bottas oli 11., mutta häntä rangaistiin törmäilystä Esteban Gutierrezin kanssa. Bottas sai 10 sekunnin aikarangaistuksen, joka tiputti hänet lopputuloksissa 12:nneksi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

  • Kimitin

    Kimi joutui hitaampien kuskien uhriksi. Ja kaiken lisäksi Kimin yrittäessä pelastaa tilanteen yritti vanha tallikaveri kostaa vanhoja kaunojaan ajamalla vaarallisesti Kimin kylkeen. Todella törkeää käytöstä.

  • Kimitin

    Alonson mahtava ajosuoritus oli kisan suurimpia valopilkkuja.

  • pissi

    Ei minuakaan hymyilyttäisi jos ajaisin kaksi tuntia lähes 300km/h kapeassa rännissä henkeni vaarantaen ja saisin vain 18 pistettä ja ränninmuotoisen pytyn.