Toro Rosson leirissä ollaan toiveikkaita tänään ajettavan Bahrainin GP:n suhteen kuskien startatessa kisaan ruuduista kymmenen ja yksitoista.

– Se oli aika hyvä aika-ajo radalla, joka ei kuulu vahvimpiimme, joten näin lähellä Q3:a oleminen on aika hyvä saavutus, Max Verstappen kommentoi GPUpdate.netin mukaan.

– Aina toki haluaa olla korkeammalla, mutta pitää olla realistinen ja yrittää saada hyvä kisa, nuorukainen jatkaa.

Verstappen on innoissaan sijoituksensa mahdollistamasta vapaudesta valita lähdön rengasseos vapaasti. Sääntöjen mukaan kun kolmanteen aika-ajo-osioon päässeiden tulee lähteä kisaan sillä renkaalla, millä toisen osion nopein aika syntyi.

– Hyvät uutiset ovat, että voimme valita millä renkailla lähdemme kisaan, joten tulos ei ole kovinkaan paha, Verstappen toteaa.

Myös Verstappenin tallikaveri Carlos Sainz Jr. on samoilla linjoilla, mutta harmittelee luonnollisesti jäämistään tallikaverinsa taakse.

– Mielestäni teimme kelvollista työtä aika-ajoissa. Tiesimme, että sillä määrällä superpehmeitä renkaita, mitä meillä on, Q3:een pääseminen olisi ollut vaikeaa. Saimme kuitenkin kasaan hyvän kierroksen, vaikka en olekaan täysin tyytyväinen, sillä aikani ykkösosiossa nopeampi kuin kakkososiossa. Olemme kuitenkin nopeita ja meillä on hyvät mahdollisuudet pisteille, vain muutamia sadasosia tallikaverilleen jäänyt Sainz kommentoi.

– Meillä on joitain mielenkiintoisia rengasvaihtoehtoja kisaan, ja odotan kisaa innolla! Sainz toteaa.