Joko Kimi Räikkönen tai Sebastian Vettel, eli jompikumpi Ferrarin kuljettaja on ollut tämän F1-kauden jokaisessa kisassa palkintokorokkeella. Korkeimmalle korokkeelle eli voittoon kumpikaan tallin kuljettajista ei ole kuitenkaan yltänyt, vaan voitot ovat valuneet Mercedeksen Nico Rosbergin juhlittavaksi.

Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene on kyllästynyt katselemaan Mersun kuljettajaa podiumin ykköspaikalla.

– Kosketamme kaikkia podiumin askelia – ja olen saanut tarpeekseni. On parempaa päästä koskettamaan podiumin korkeinta askelmaa, Arrivabene sanoo Motorsport.comille.

Arrivabeneä tilanne turhauttaa, mutta ainoa keino on jatkaa sinnikkäästi eteenpäin.

– Onko se huonoa tuuria? Totta kai se on turhauttavaa, kun asioita sattuu ja tiedämme, että automme on hyvä. Tärkeimpänä meidän tulee kuitenkin itsepintaisesti jatkaa ja ennemmin tai myöhemmin, toivottavasti ennemmin, ensimmäinen askeleemme korkeimmalle korokkeelle tapahtuu, Arrivabene linjaa.

Hän onkin siirtänyt katseensa jo tulevaan.

– Auto on hyvä ja tänään osoitimme, että auto on aika vahva, ja täytyy sanoa, että taktiikkamme oli täydellinen. Joten käännämme sivua, ja katsomme eteenpäin tulevaan ja olemme hieman positiivisempia. Mutta emme ole vielä siellä, ja meidän täytyy olla siellä, Arrivabene sanoo.