Red Bullin päälliköihin lukeutuva Helmut Marko on vihjannut vahvasti, että 18-vuotias lahjakkuus Max Verstappen ajaa toista Red Bullin autoa kaudella 2017.

Max Verstappenin leiristä on annettu ymmärtää, että jos ylennystä Toro Rossolta Red Bullille ei ensi kaudeksi tule, he neuvottelevat myös Red Bullin pahimpien kilpailijoiden Mercedeksen ja Ferrarin kanssa. Tämä on saanut hälytyskellot soimaan Red Bullilla.

– Erittäin hyvät kuljettajat ovat viettäneet meillä korkeintaan kaksi vuotta Toro Rossolla ja sitten heidät on siirretty ykköstiimiin. ja Max Verstappen on erittäin hyvä kuljettaja, Red Bullin nuorten kuljettajien kehitysohjelmaa johtava Marko sanoi Sport Bildille.

Ylennys tietäisi todennäköisesti lähtöpasseja venäläiselle Daniil Kvyatille, nimittäin lehden lähteiden mukaan Helmut Marko kertoi Daniel Ricciardosta kiinnostuneen Ferrarin toimitusjohtajalle Sergio Marchionnelle Kiinassa henkilökohtaisesti, ettei Ricciardo ole vapailla markkinoilla ensi kautta ajatellen.

– Ei ole mikään salaisuus, että Ricciardo on kiinnostanut Ferraria todella paljon jo viime kaudesta lähtien, Marko sanoi.