Fernando Alonso täyttää tänä vuonna 35 vuotta ja hänen maailmanmestaruuksistaan on jo 10 vuotta aikaa. Silti hän on edelleen haluttu kuljettaja huipputalleille.

Espanjalaisen Marcan mukaan moni huipputalli on kiinnostunut Alonson palveluksista, kun hänen sopimuksensa McLarenin kanssa päättyy kauden 2017 jälkeen.

McLarenin tallipäällikkö Eric Boullier olisi halunnut jo ajat sitten allekirjoittaa jatkosopimuksen Alonson kanssa, mutta tämä ei suostunut: Alonso aikoo katsoa rauhassa, millaisen auton McLaren saa aikaan seuraavalle kaudelle.

Alonso oli lähellä siirtyä Mercedekselle 2014 ja Marca uskoo saksalaistallin olevan edelleen Alonsosta kiinnostunut. Yksi vaihtoehto on myös Renault, jonka toimitusjohtaja Carlos Ghosn on Alonson hyvä ystävä. Juuri Renaultilla Alonso ajoi maailmanmestaruutensa 2005 ja 2006.

Toisaalta Alonso voi hyvin lopettaa kauden 2017 jälkeen, sillä hän on avoimesti kertonut olevansa kiinnostunut ajamaan vielä joskus Le Mansin 24 tunnin ajon sekä muita kestävyyskilpailuja.