Pascal Wehrlein sanoo, että Manorin tiimi alkaa pikkuhiljaa löytää yhteisen sävelen työskentelyssään. Tavoitteena on nousta pysyvästi keskikastiin.

Manor oli kaudella 2015 lähinnä muiden jaloissa, mutta tälle kaudelle se sai Mercedeksen moottorit ja kehitysaskel on ollut selkeä. Vaikka MM-pisteitä ei vielä ole, Manor on pystynyt taistelemaan ihan mukavasti keskikastissa, Wehrlein oli Bahrainissa 13:s.

– Meillä on perustaltaan ihan hyvä paketti tällä hetkellä ja kehitymme joka kilpailussa. Kausi on vasta ihan alussa ja me pystymme varmasti parantamaan vielä monella eri osa-alueella, Wehrlein sanoo GP Update -sivustolle.

– Opin itse koko ajan autosta aivan valtavasti lisää. Nyt kun kolme kilpailua on ajettu, pystymme jo työskentelemään tiiminä paljon paremmin yhteen. Se auttaa meitä huomattavasti ottamaan askelia eteenpäin.

– Sotshin rata näyttää upealta, en malta odottaa perjantaita, kun päästään ajamaan. Tykkään todella paljon ajaa katuradoilla. Rata on nopea, joten toivotaan että saamme autostamme ulos enemmän suorituskykyä kuin tähän asti, kyllä sitä siellä on, Wehrlein vakuuttaa.