Vaikka Max Verstappen laukoi kovia sanoja paremmuudestaan verrattuna tallikaveriinsa Carlos Sainziin, ei Sainz ole ottanut asiasta itseensä.

Sainz oli kauden avauskilpailun yhdeksäs ja Verstappen kymmenes – jälkimmäinen sai melkoiset itkupotkuraivarit, kun häntä ei päästetty tallimääräyksellä Sainzin ohi ja Sainz jopa otettiin ensin renkaanvaihtoon. Kisan jälkeen Verstappen kertoi olevansa normaalisti ”maileja edellä” tallikaveriaan.

– Minulla ei ole Maxin kanssa todellakaan mitään ongelmia, ei edes Australian GP:n tapahtumien jälkeen. Minun mielestäni mitään erikoista ei tapahtunut, se oli vain yksi kilpailu, Sainz sanoo Crash.netille.

– Me olemme ehkä kaikkien tallien tiimikavereista kaikkein tasaisimmat. Olemme radalla aina todella tasavahvoja, eikä eroa ole yleensä kuin jokunen sekunti jommankumman hyväksi. Toki se tekee tilanteen tiimille haastavaksi.

– Kisan aikana tunteet nousevat helposti pintaan, minun mielestäni me molemmat taistelimme kaikin voimin Melbournessa kuten pitääkin.

Sainzin mielestä Toro Rossolla ei ole tarvetta järjestää mitään kriisipalaveria avauskilpailun tapahtumien vuoksi.

– Meillä oli ihan normaali kilpailun jälkeinen palaveri ja analyysi, joten eiköhän se riitä. En minä ainakaan keksi, mistä pitäisi vielä keskustella lisää. Me molemmat ajoimme kilpaa ja se oli siinä. Ei ole mitään selvitettävää enää.

Sainzilta kysyttiin, vaikuttiko hänen kovaan taisteluunsa se, että Verstappen kieltäytyi noudattamasta tallimääräystä viime kaudella Singaporessa, eikä päästänyt Sainzia silloin ohitseen tallin käskystä huolimatta.

– No ehkä vähän, mutta olen varma, että lopulta kaikki ovat sitä mieltä, että tein ihan oikein taistellessani täysillä kilpailun loppuun asti.