Romain Grosjean kertoo uutistoimisto Reutersille, että siirtyminen Haasille on hänen paras mahdollisuutensa nousta maailmanmestariksi.

Ranskalainen ajoi vielä viime kaudella Lotuksella. Asiantuntijapiireissä siirto nähtiin linkiksi Ferrarille, joka toimittaa Haasille moottorit.

– Moni sosiaalisessa mediassa ajatteli, että ahaa, Grosjeanilla täytyy olla jo esisopimus Ferrarin kanssa. Mutta he ovat totaalisen väärässä. Jo lapsena haaveilin toki ajamisesta Ferrarilla, mutta en voi tietää toteutuuko se koskaan. Ehkä ei. Se olisi unelmani, Grosjean kertoo.

– Nyt ajattelen vain tätä ainutlaatuista tilaisuutta saada ajaa uudessa ja nälkäisessä tiimissä. Toivottavasti pääsemme mahdollisimman lähelle kärkeä, se olisi meille suuri saavutus.

– Tämä siirto on minulle paras mahdollisuus tulla joskus maailmanmestariksi. Saan tilaisuuden oppia lisää ja uusia kokemuksia. Päästäkseen mestariksi, on alla oltava paras auto. Onko Haasilla siihen mahdollisuus, siitä en voi olla varma.

Tuleva kausi kutkuttelee jo Grosjeanin mielessä. Vielä ihan kärkisijoista ei sentään puhuta.

– Meillä on mielestäni potentiaalia olla pisteillä jo avauskaudella. Sen jälkeen on päästävä viiden parhaan joukkoon ja siitä podiumille, ja aina voittoon asti. Prosessi on pitkä, mutta uskon, että tällä tiimillä on resursseja ja mahdollisuuksia toteuttaa se.