Williamsilla ajavaa Valtteri Bottasta ollaan huhuissa viety niin Ferrarille kuin Mercedekselle. Toistaiseksi nastolalaisella on kuitenkin sopimus ajamisesta Williams-tallissa kauden 2016 loppuun saakka. Seuraava rako Mercedekselle on kuitenkin aukeamassa Nico Rosbergin sopimuksen umpeutuesssa kauden jälkeen. Nyt Mercedeksen tallipomo Toto Wolff raottaa aikataulua jolla Rosbergin sopimuksen jatkosta keskustellaan.

– Puhumme jatkosta aikaisintaan kesällä, Wolff toteaa Speed Week-lehdelle.

Mercedes-kaksikko Rosbergin ja tämän tallikaverin, viimeisimmällä kahdella kaudella mestaruuden napanneen Lewis Hamiltonin, viileiden välien on huhuttu vaikuttavan mahdollisesti Rosbergin Mercedes-jatkon syntyyn. Wolff kuitenkin ampuu huhut alas, ja sanoo kaksikon tiukan kisaamisen olevan sen sijaan hyväksi tallille.

– Se jatkuu, eikä kumpikaan tule antamaan toiselle tuumaakaan periksi. Mutta se on hyväksi tiimille, sillä se tekee autoistamme nopeampia, Wolff toteaa.

Williams ajaa sarjassa tällä hetkellä Mercedeksen moottoreilla. Myös Bottaksella itsellään on suhteita Mercedes-väkeen: Toto Wolff on Bottaksen manageri.