Sauber ei ole saanut uutta kauden 2016 autoaan ajoissa valmiiksi. Barcelonan testeissä käytetään vielä vanhaa autoa, mutta siihen kokeillaan joitakin uusia osia.

Näin uuden menopelin testaamiseen ei juuri aikaa jää ennen kauden avauskilpailua, mutta se ei ole tallin brasilialaiskuljettajan Felipe Nasrin mukaan iso ongelma.

– Tilanne ei ole ideaali, mutta nyt meillä on hiukan enemmän aikaa uuden auton rakentamiseen. En usko, että tästä syntyy ongelmaa, vaikka totta on, että meille jää vain neljä testipäivää aikaa uuden auton kanssa ennen Melbournen avausta, Nasr sanoo Motorsport.comille.

– Autoon tulee paljon uutta, kuten uusi Ferrarin moottoriyksikkö. En odota että alku sen kanssa olisi helppo, kaiken optimoimiseen menee varmasti aikaa.

Viime kaudella Sauber keräsi ainoastaan 36 MM-pistettä ja oli kymmenen tiimin joukossa MM-sarjan kahdeksas. Parhaan sijoituksen ajoi Nasr heti avauskilpailussa Australiassa, missä hän oli viides. Kuljettajien pisteissä Nasr oli 13:s 27 pisteellä, tallikaveri Marcus Ericsson oli yhdeksällä pisteellään 18:s.

– Se oli maksimi, mitä viime vuoden autolla pystyi tekemään. Tästä vuodesta tulee varmasti parempi ja uskon meidän ottavan ison askeleen eteenpäin.

Nasr ja Ericsson jatkavat tallin kuljettajina tälläkin kaudella.