Tehdastalliksi sarjaan palaavan ranskalaistallin tuore tallipäällikkö Frederic Vasseur ajatti Stoffel Vandoornea viime kaudella ART-tallissaan GP2-sarjassa, jossa belgialaisnuorukainen vei sarjan mestaruuden suvereenisti nimiinsä. McLarenin testikuskina toimiva Vandoorne on kuitenkin tiukasti kiinni sopimuksessaan, ja Vasseur pitää Vandoornen hankkimista talliinsa mahdottomana.

– Stoffelin kanssa tilanne on hyvin selkeä. Hänellä on olemassaoleva sopimus McLarenin kanssa ja uskon hänen ajavan heillä ensi vuonna. McLaren on tietoinen hänen suorituksistaan ja kyvyistään, enkä usko että he harkitsevat sekunnin murto-osankaan ajan hänen päästämistään, Vasseur kommentoi f1today.netin mukaan.

Vasseur kuitenkin myöntää, että talli yritti saada Vandoornen Renaultille rahoitusvaikeuksiensa takia syrjään joutuneen Pastor Maldonadon tilalle ennen Kevin Magnussenin palkkaamista.

– Meidän piti unohtaa hänet. Hänellä on sopimus siellä eivätkä he halua päästää häntä menemään. Tarvitsimme kuskin, joka on saatavilla, joten päädyimme Magnusseniin, Vasseur kommentoi.

Hän sanoo kuitenkin olevansa tyytyväinen tämän hetken kuskikattaukseen, vaikka talli perikin ratkaisut osaltaan Renaultin edeltäjältä, Lotus-tallilta.

– Olemme osallistumassa jo olemassa olevan tilanteen pohjalta. Valitsin kuitenkin yhden kuskeista (Magnussenin), mutta toinenkin (Jolyon Palmer) vaikuttaa hyvältä. En ole ollut kummankaan kanssa kilpailemassa alemmissa sarjoissa, mutta minua ei haittaa vaikkei Renaultilla olekaan ART-kuljettajaa, Vasseur summaa.