F1-sarjaan tehdastalliksi tulevalla kaudella palaava Renault uskoo asiakastallinsa Red Bullin olevan heitä nopeampi.

– Ollakseni rehellinen, emme odota olevamme heidän tasollaan tänä vuonna. Meidän täytyy vain kehittää tiimiä ja saavuttaa heitä, Nick Chester, Renaultin runkojen kehityksen tekninen johtaja, kommentoi.

Renaultilla osataan kuitenkin nähdä asian hyvät puolet.

– Se antaa meille rajapyykin rungon osalta, ja se voi olla aika tuskallista. Mutta se on myös hyvä tiedon kannalta, Chester toteaa.

– Tiedämme, että Red Bull osaa rakentaa todella hyviä runkoja. Tiedämme, että kierrosajoissa tulee olemaan eronsa, ja se asettaa meille tavoitteen, Chester jatkaa.

Renaultilla ollaankin realistisia tulevaisuuden suhteen. Vaikka talli olikin viime vuosikymmenellä sarjan huipulla Fernando Alonson voittaessa tuolloin kaksi maailmanmestaruutta, ei ranskalaistalli usko nousevansa huipulle heti kättelyssä.

– Katsomme tätä vuotta realistisesti. Meillä on vielä paljon tiimin rakentamista edessä. Haluamme olla luotettavia ja osoittaa, että pystymme kehittymään kauden aikana, Chester summaa.

Red Bull käyttää viime vuosien tapaan myös ensi kaudella Renaultin voimanlähteitä, mutta tällä kertaa ne ovat brändätty TAG Heureiksi.