Renaultin tekninen pääjohtaja Bob Bell sanoo, että Renaultilla on F1-sarjaa viimeiset kaksi kautta doiminoineen Mercedeksen tasoiset resurssit. Bell näkee syyt Mercedeksen tämän hetken aseman takana.

– On muutamia asioita, jotka ovat johtaneet heidän tämän hetken dominointiin ja meidän suhteelliseen laskuumme, ja ne ovat se, että Mercedes aloitti projektinsa aiemmin, resurssien suurempi kohdistaminen projektin alkuvaiheisiin ja mielestäni he ovat olleet paremmin organisoituja, Bell toteaa f1i.com-sivuston mukaan.

– Joten kun panee nämä kaikki asiat yhteen, ei tule suurena yllätyksenä se, että he yllättivät Renaultin housut kintuissa ja tekivät paljon parempaa työtä, Bell sanoo.

Hän kuitenkin vakuuttaa, että viime vuosikymmenellä mestaruuksia saavuttaneella Renaultilla on mahdollisuudet nousta takaisin huipulle.

– Renaultilla on yhtä paljon fiksuja ihmisiä kuin Mercedeksellä, ja Renaultilla on yhtä paksu shekkivihko kuin heillä. Mitä tällä hetkellä vaaditaan, on aika Mercedeksen tavoittamiseksi. Ja se tulee vielä tapahtumaan, Bell toteaa.