Renaultin F1-projektin toimitusjohtaja Cyril Abiteboul on varoittanut Red Bullia vaatimasta liikoja yhteistyöltä. Red Bullin vahva mies Helmut Marko sanoi hiljattain, että Renaultin tulisi panostaa enemmän moottorintoimittamiseen Red Bullille kuin omaan uuteen tehdastiimiinsä.

Red Bull olisi halunnut päättää yhteistyön viime kauden päätteeksi, koska he eivät olleet tyytyväisiä voimanlähteisiin. Toistakaan moottorintoimittajaa ei löytynyt, joten yhteistyö jatkuu.

Abiteboulin mukaan jo säännöt kieltävät heitä sorsimasta asiakkaitaan oman tehdastiiminsä kustannuksella.

– Kaikki jatkuu kuten ennenkin. Meillä tulee olemaan tismalleen sama moottori ensi kaudella. Sääntöjen mukaan sen on oltava tismalleen sama, Abiteboul sanoi F1i.comin mukaan.

Abiteboul kuitenkin myönsi, että tietyt osat saattavat päätyä ensin Renaultin autojen moottoreihin ja sitten Red Bullille.

– Teemme kehitysyötä ja kunhan osat on testattu, ne tulevat molempien tiimien moottoreihin. Voi olla, että kaikki asiat eivät tapahdu ihan samaan aikaan, mutta lopputuloksena kaikissa neljässä kahden tiimin autossa tulee olemaan tismalleen samat osat.