F1-sarjassa tulevalla kaudella debytoiva Haas on julkistanut talvitestien testiohjelmansa. Neitsytajon uuden tallin uudella autolla pääsee ajamaan tallin ranskalaiskuljettaja Romain Grosjean.

Grosjean aloittaa 22. päivä alkavissa testeissä ajaen ensimmäisen päivän. Toiseksi päiväksi ajovuoron ottaa tallin meksikolaiskuljettaja Esteban Gutierrez. Ensimmäisten talvitestien loput kaksi päivää kaksikko vuorottelee ajovuoroa keskenään.

Maaliskuun ensimmäisenä päivänä ajettavissa toisissa talvitesteissä ohjelma on hieman poikkeava. Gutierrez ajaa kaksi ensimmäistä päivää Grosjeanin saattaessa tallin testiohjelman påäätökseen kahtena jälkimmäisenä päivänä.

– Ensimmäinen asia on saada auto liikkelle ja toimimaan kunnolla. Toivottavasti saamme paljon kilometrejä, Grosjean kommentoi f1i.com-sivuston mukaan.

– Meidän pitää kerätä niin paljon tietoa kuin mahdollista. On tärkeää saada luotettavuus kuntoon mahdollisimman pian, sillä testiaikaa ei ole paljon ja jatkamme niiden jälkeen suoraan (avausosakilpailuun) Melbourneen, Grosjean jatkaa.

Romain Grosjean siirtyi Haasille Lotukselta. Ranskalainen tallikaverina Lotuksella oli Kimi Räikkönen kausina 2012-2013.