Mercedes oli ensimmäisten F1-talvitestien kierroskuningas keräten eniten kierroksia kaikista talleista. Kierroksia Mercedes onnistui keräämään neljän päivän aikana peräti 675, mikä on 228 enemmän kuin lähimmäksi pääseellä Toro Rossolla ja 224 enemmän kuin talli viime vuonna saavutti.

Ferrari, jonka testirupeamaa värittivät Kimi Räikkösen ajovuoroille sattuneet tekniset ongelmat, jäi Mersun tahdista 322 kierrosta. Tämä ei kuitenkaan saa Räikköstä stressaamaan.

– Ei, miksi minun pitäisi olla huolissani? Räikkönen ihmetteli motorsport.comin mukaan.

– Teemme omaa juttuamme. Olisimme toki halunneet saada hieman enemmän kierroksia, kun menetin kahdesta päivästä toisen, mutta se on osa testejä, suomalainen jatkaa.

– Olemme täällä valmistautumassa kilpailuihin ja jos koemme ongelmia tai jotain pitää kokeilla, teemme sen täällä, Räikkönen toteaa.

Vaikka Ferrari kellotti kärkiajan kolmena testipäivänä neljästä, ei Räikkönen osaa sanoa, onko Maranellon ori riittävän nopea sarjaa viime kausina dominoineen Mercedeksen päihittämiseksi.

– En tiedä, onko auto riittävän hyvä. Auto tuntuu kuitenkin hyvältä ja meillä on toki vielä asioita kokeiltavana ja säädettävänä. Tämä on kuitenkin selvästi askel etennpäin siitä, missä olimme viime vuonna, mutta onko se riittävän hyvä? Sen näemme kauden lopussa, Räikkönen summaa.