Renaultin palkkaama Kevin Magnussen kertoo olevansa äärimmäisen tyytyväinen, että sai vielä uuden mahdollisuuden todistaa vauhtinsa F-ykkösissä.

Kun Pastor Maldonadolle näytettiin ovea, astui sisään Renaultin vastaperustettuun tiimiin 23-vuotias tanskalainen Kevin Magnussen. Hän ajoi kaudella 2014 McLarenilla 19 GP:tä, oli avauskilpailussaan jopa kakkonen ja keräsi kauden aikana 55 MM-pistettä. Silti hän joutui viime kaudella Jenson Buttonin tieltä tyytymään tallin testikuskin rooliin. Nyt on uusi mahdollisuus.

– Renault käytännössä pelasti urani. Tämä on minulle todella iso mahdollisuus. Kovin moni kuljettaja tässä lajissa ei saa toista tilaisuutta. On hankala sanoin kuvailla, kuinka onnellinen olen, Magnussen vuodatti FOX Sportsille.

– Toinen vuosi peräkkäin ulkona olisi tarkoittanut F1-urani loppua. Jos olet maailmanmestari, niin comeback ehkä onnistuu, mutta minun tilanteessani se olisi merkinnyt kaiken loppua.

Magnussen sanoo olevansa paljon rennompi nyt kuin kaksi vuotta sitten odotellessaan 21-vuotiaana uransa ensimmäistä GP-starttia.

– McLarenilla minulla oli valtavia paineita. On paineita nytkin, mutta positiivisella tavalla. Minulla on paljon valmiimpi olo. Ensi kauden ajan varmasti täällä ja tavoitteena on olla Renaultilla myös silloin, kun tämä tiimi alkaa voittamaan.