Mercedes-pomo Toto Wolff ei sulje pois mahdollisuutta Manorista sen ”kakkostallina”. Asiaan vaikuttaa Wolffin huoli Ferrarin ja tulokastalli Haasin läheisestä yhteistyöstä ja sen mahdollisista hedelmistä maranellolaistallin suorituskyvylle.

– Katsomme sitä puolittain huvittuneena, puolittain kauhuissamme. Ferrari on ottanut fiksun askeleen yhteistyössään Haasin kanssa, ja siitä voi hyvin olla hyötyä heidän suorituskyvylleen. Jos se on totta, he ovat tehneet kaiken oikein, Wolff toteaa Auto Motor und Sportille.

Kommenteista voi päätellä, että huhuissa Mercedeksen aikeista kaapata Mersun koneisiin tulevalla kaudella siirtyvä Manor kakkostallikseen voi olla perää. Wolff kuitenkin kiistää, että syvällisemmästä yhteistyöstä oltaisiin vielä sen kummemmin päätetty.

– Ei, mutta Pascal Wehrleinin (Mercedeksen viime kauden varakuljettaja, Manorin ensi kauden kisakuski) lisäksi he käyttävät tuulitunneliamme, Wolff toteaa.

Tulevaisuutta hän ei lähde sen kummemmin spekuloimaan.

. Kaikki mahdollisuudet on pidettävä avoimena. Jos sääntöjen puitteissa yhteistyöllä voidaan saavuttaa etuja, niin silloin se mahdollisuus on tutkittava, Wolff toteaa.