Sivustomme asiantuntija Lauri Hollo kaivaa joka viikko formula ykkösistä ajankohtaisia puheenaiheita; jotakin hyvää, jotakin huonoa sekä oudon jutun, mikä ei yksinkertaisesti hänen maalaisjärkeensä mahdu. Mitä mieltä sinä olet?

Outo juttu:

Michael Schumacher on legenda, hänellä on seitsemän F-ykkösten maailmanmestaruutta ja lukemattomia ennätyksiä, joita tuskin koskaan rikotaan. Mutta hänen 16-vuotias poikansa Mick ei legenda ole, vaikka palstamillimetrien perusteella niin voisi kuvitella. Hänen joka ikistä tekemistään seurataan mediassa suurennuslajilla. Mick on keskitason kuljettaja, joka ajoi viime vuonna Saksan F4-sarjaa; tuloksena oli yksi voitto ja koko sarjan 12:s sija.

– Mick pääsee isänsä ja manageri Sabine Kehmin kontaktien avulla yleensä juuri sinne mihin haluaa. Kalustosta ei jää koskaan kiinni, mutta voittajatyyppi Mick ei ainakaan tähänastisten näyttöjen perusteella ole. Silti hänestä kirjoitetaan enemmän kuin kestään samanikäisestä moottoriurheilijasta. Joten voisivatko mediat lopettaa pojasta kirjoittamisen kunnes hän on sen oikeasti ansainnut? En oikein jaksa uskoa, että nuorukainen itsekään nauttii ansaitsemattomasta huomiostaan.